Dnevni horoskop: Ljubav je danas na klimavim nogama

Vaga se osjeća otuđeno, Bik spreman za ljubav, Ovan nema problema, Rak je odlično, Djevica mora da povede računa o pritisku

OVAN

Očekuje vas prilika za promjenu radnog mjesta na bolje. Pred vama je jako povoljan period za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BIK

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom možete da očekujete da ćete uskoro uspjeti da dođete do proširenja posla. Niste spremni za novu vezu iako postoji osoba koja se trudi da vam se približi. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Finansijska situacija vam je generalno dobro prikazana i možete da očekujete stabilnost kao i pozitivne promjene. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Osjetljiv urogenitalni trakt.

RAK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti kao i priliku da ostvarite poslovno napredovanje u narednom periodu. Ako imate partnera, sa njim vas očekuje lijep dan u kojem ćete razmjenjivati nježnosti. Zdravlje je odlično danas.

LAV

Očekuje vas prilika da sklopite posao koji će na duže staze moći da vam donosi jako dobru zaradu. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vam vaš partner pokazati svoja osjećanja. Slijedi vam rješenje nekog problema.

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete uspješno riješiti manje probleme koji su nastali na vašem polju posla u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, pred vama je povoljna faza za početak ozbiljne veze. Provjeravajte krvni pritisak.

VAGA

Nemate dovoljno povjerenja u svoje saradnike i iz tog razloga najvažnije poslovne tajne zadržavate samo za sebe. Moguće je da vam partner pokazuje otuđenost, ili da na neki način izbjegava bliskost. Spavajte više.

ŠKORPIJA

Preopterećeni ste velikim brojem obaveza, a oko vas nema dovoljno ljudi spremnih da pomognu. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i veoma ozbiljno razmišljate o prekidu veze. Povećajte unos vitamina.

STRIJELAC

Izbjegavajte pokretanje novog posla, kao i bilo kakve rizične situacije. Pred vama je povoljna faza samo za mirovanje. Imate utisak da voljena osoba ne pokazuje dovoljno emocija ka vama. Podložni ste virusnim infekcijama.

JARAC

Možete da očekujete da će vam vaša intuicija reći prave odgovore na pitanja koja budete poželjeli da postavite. Nikada nije kasno da ispravite okolnosti u kojima ste se našli na ljubavnom polju. Moguć je stomačni virus.

VODOLIJA

Potrudite se da pokažete inicijativu na polju posla. Vrijeme je da preuzmete veći nivo odgovornosti na sebe. Moguće je da voljena osoba pokazuje nepovjerenje i da zbog toga imate sukobe. Bolovi u grlu.

RIBE

Na polju finansija je situacija promjenljiva danas ali već sutra bi stanje moglo veoma značajno da se popravi. Očekuju vas ozbiljne promjene kada je u pitanju polje emocija. Susret sa novom osobom vas očekuje. Izbjegavajte masnoće.

 

Tagovi: