Dva slučaja smrzavanja u jednom danu: Nakon Dervente, pored puta u Tesliću pronađeno tijelo 48-godišnjaka

Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je preksinoć kako se pored lokalnog puta u Tesliću nalazi 48-godišnji M.L. koji je ležao nepomično.

Upućena je ekipa Doma zdravlja Teslić koja ga je trebala prebaciti do bolnice u Doboju kako bi mu bila ukazana pomoć i urađene pretrage. Nažalost, na putu do bolnice M.L. je konstatovana smrt.
Mrtvozornik je izvršio površinski pregled tijela i izjasnio se da nema vidljivih površinskih povreda koje bi mogle ukazivati da se radi o nasilnoj smrti, saopšteno je iz PU Doboj, prenosi Klix.
Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Detalji o ovom slučaju nisu saopšteni kao ni to da li je naređena obdukcija.

Ovo je drugi slučaj u protekla tri dana.

Policiji u Derventi G. G. je u nedjelju ujutru prijavio da je u neposrednoj blizini porodične kuće u snijegu pronašao beživotno tijelo M. P. (48) iz tog grada, saznaje Srpskainfo.

- Po prijavi policija je odmah izašla na lice mjesta i uz prisustvo doktora mrtvozornika obavljen je uviđaj. Mrtvozornik je konstatovao da se radi o prirodnoj smrti, te da je M. P. podlegao od infarkta – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodala da je o ovom slučaju obaviješten dežurni tužilac.