Banjalučanin najbolji u reprezentaciji Srbije

Banjalučanin Aleksej Radukić odigrao je sjajno za reprezentaciju Srbije i sa saigračima zabilježio tri pobjede na takmičenju Evropskog kupa u Češkoj, u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, održanom proteklog vikenda.

- Aleksej je ostavio najbolji utisak od igrača Srbije sa skorom pobjeda od 8:2, ekipno su bili peti, pobjedivši ekipe Češke sa 3:2 i ekipu Slovačke sa 3:0, u grupi, izgubivši od jakih ekipa Ukrajine i Njemačke rezultatom 3:2, a pobijedili su Ukrajinu za peto mjesto sa 3:1. Ovo je odličan rezultat za najmlađu ekipu na kupu u Češkoj - saopšteno je iz Radukićevog matičnog  Stonoteniskog kluba osoba sa invaliditetom "Vrbas" Banja Luka.

Takmičari "Vrbasa" aktivni su na više strana i postižu dobre rezultate.

Juče je ekipa ovog kluba igrala prvu Ligu Republike Srpske u Brčkom.

- Odigrali smo četiri meča i ostvarili četiri pobjede sa identičnim rezultatom, Stki "Vrbas" - Stk "Kotor Varoš" 3:0, Stki "Vrbas" - Stk "Ražljevo" Brčko 3:0, Stki "Vrbas" - Stk "Sokol" Brčko 3:0 - saopšteno je iz Kluba.

OSTK "Spin" nije došao pa su Banjalučani dobili 3:0 službenim rezultatom, te dijele drugo mjesto na tabeli sa skorom 6/1, što je odličan rezultat za Klub.