Salijevanje strave i gledanje u kašike sada dostupno i preko Vajbera

S obzirom na to da su mameće grupe u modu ponovno vratile alternativne metode liječenja, osobe koje se time bave odlučile su da se modernizuju pa su proširie dijapazon usluga i da se modernizuju. Tako sada usluge salijevanja strave i gledanja u kašike možete dobiti putem Vajbera.

Ovo je posebno obradovalo pripadnice Fejsbuk grupe “Samo za prave mame” koje su ovu vijest dijelile sa velikim zadovoljstvom.

Baba Milja iz Velikog Blaškog koja se salijevanjem strave bavi decenijama kaže da je nakon što je konsultovala svoj PR tim odlučila da modernizuje svoje usluge te da uvede salijevanje strave putem Vajbera.

-Primjetila sam da se sve više mladih majki interesuje za ovaj vid liječenja djece i ja jednostavno nisam fizički u stanju da otopim toliko olova koliko je potrebno pa sam odlučila da to radim putem Vajbera. Ja ću svim klijentima slati fotografije i slati im uputstva šta treba da rade. Naravno, prije toga oni treba da pošalju fotografiju uplatnice na moje ime. Umjesto 30, salijevanje strave Vajberom će biti 25 maraka što je zaista simbolično, rekla je Milja.

Mame koje su isprobale ovu metodu u nešto modernijem izdanju kažu da su zaista oduševljene učinkom, da su se one, a i njihove bebe preporodile nakon što su odradile tretman prema uputstvima bake Milje. U skorijoj budućnost ćete putem Vajbera moći dobiti i gledanje u kašike, skidanje temperature senfom i octom, namiještanje želuca, a priča se čak i o kršetnju te sveštanju vodice.

Tekst je satiričnog karaktera, preuzet sa 50nijansipive.com