Otvorena 11. Izložba likovnih radova teslićke likovne grupe "Rekos"

Večeras je otvorena 11. Izložba likovnih radova teslićke likovne grupe "Rekos". U sklopu manifestacije "Teslićko ljeto" izložba je pripremljena u saradnji sa "Kulturnim centrom Teslić", a pod pokroviteljstvom načelnika opštine.

Udruženje "Rekos" je nastalo 2006. godine na inicijativu Vlade Ristića, Željke Ćurića i Nebojše Dujkovića i tokom svog dosadašnjeg egzistiranja može se pohvaliti zapaženim rezultatima o čemu svjedoči impozantan broj dosadašnjih kolektivnih izložbi.
Tokom narednih sedam dana u prostorijama gradske galerike posjetioci će moći da uživaju u razgledanju zanimljive izložbene postavke koju čine radovi članova pomenute grupe.

Radove su izložili; Nebojša Dujković, Petar Jelić, Željko Ćurić, Adolf Amroš, Plamenko Bajtl, Čedomila Fifić, Ninet Fifić i Aangela Jovičić.

Broj izlagača doprinio je bogastvu tema, tehnika i materijala kojima je okarakterisana izložba. Podne i zidne instalacije, vitraž akrilnim bojama, drvorez, klasične slikarske i druge tehnike zadiviće vas i razbiti gradsku svakodnevnicu na najljepši način.

Tagovi: