Dnevni horoskop: Rakovi razočarani, Vage napreduju

Rakovi razočarani, Vage napreduju, Strijelcima dan napetosti…

OVAN
POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade.
LJUBAV: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vrijeme za to. Ima utisak da sve doživljavate preozbiljno.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promjenu.
LJUBAV: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljivi danas.

BLIZANCI
POSAO: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli.
LJUBAV: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti.
ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlijezdu i hormone.

RAK
POSAO: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite.
LJUBAV: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promjenite da biste ga zadržali dugo pored sebe.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom.

LAV
POSAO: Ovo je pogrešan trenutak da se zaliećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put.
LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje nikakvo interesovanje. Privlači vas izazov da je osvojite.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući.

DJEVICA
POSAO: Konačno je došlo vrijeme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rješavanju svojih problema na neočekivani način.
LJUBAV: Jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas. Njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate danas.

VAGA
POSAO: Polako dolazite do unapređenja kome se nadate. Nastavite da se trudite ovako još nekoliko mjeseci i doći ćete do svog cilja.
LJUBAV: Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Dostva vam je komplikacija koje idu uz tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, ukočeni ste.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspješno.
LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za neku osobu na duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Odgovara vam bavljenje sportom.

STRIJELAC
POSAO: Danas vas očekuje napeta atmosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo.
LJUBAV: Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom o vašoj budućnosti..
ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija.

JARAC
POSAO: Spremni ste za velike promjene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osjećaj kao da ste predugo trpjeli nešto što vam ne odgovara.
LJUBAV: Između vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Moguće je da je vaša veza na neki način zabranjena.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA
POSAO: Nalazite se na raskrsnici po pitanju vaše karijere i svjesni ste prednosti i mana svih opcija. Neodlučni ste u kom pravcu da krenete.
LJUBAV: Provest ćete lijep dan sa voljenom osobom ispunjen lijepim trenutcima koje ćete oboje dugo pamtiti.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima.

RIBE
POSAO: Današnji dan za vas ne nosi nikakve promjene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju.
LJUBAV: Voljena osoba pokazuje dosta nepovjerenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Ne želite to da trpite.
ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom.

Tagovi: