Četiri muzičara iz Teslića objavili prvi “mixtape”

Četiri muzičara iz Teslića koji se bave hip hopom objavili su na svoj youtube kanal svoj prvi mixtape pod nazivom Initius što na latinskom znači “početak”.

Na mikstejpu učestvuju Repilf, Kimi, Sima i Fleš.

Sve pjesme su snimane u studiju Dejana Devića – Studio Limun, koji se pobrinuo i za produkciju u najvećem broju pjesama.

Mikstejp sadrži 17 pjesama, a matre potpisuju različiti bitmejkeri.

Za avgust je planirano da se štampa u obliku albuma i promoviše u okviru Invicta Digital Showcase.

– Ideja je nastala 27. februara, da se konačno napravi jedan pravi projekat koji će okupiti prije svega muzičare sa opštine Teslić, i dati smisao i koncept njihovom dugogodišnjem radu. Pored toga, u projekat uključujemo još nekoliko autora iz Doboja (Dečko), Rume (Kenjac) i Modriče (Lima princ), zasad. Invicta Digital je promotivna platforma u koju vjerujemo, i daćemo sve od sebe da priča uspije. Trenutno smo u dogovorima sa bitmejkerima i video producentima da bi sve bilo profesionalnije. Na ljeto očekujem da će biti naše prvo predstavljanje publici, a zaintresovani smo za saradnju sa muzičarima iz Republike Srpske, bilo kog žanra – ističe Milan Jović, jedan od osnivača promotivne platforme ”Invicta Digital” koji je bio zadužen za cijeloukupni vizuelni izgled projekta i video uretke pjesama.

– Moj početak. Moja ”Linija života”, kroz muziku je varirala, kakav mi je život bio, takva mi je i muzika bila. Kao i svima nama ovdje koji radimo ovu muziku iz srca. Ovaj trep, rep, hip hop, kako god, nas je održao u životu. Stvaralaštvo nas drži kao Atlas planetu, stvaralaštvo nas gura kao Sizif kamen, stvaralaštvo nas čini vječnim u životnoj trci kao Filipida koji je trčao od Maratona do Atene. Sve nas ovdje vezuje ta priča. I u tu priču gledamo kao proroci u sjevernjaču. Pratimo je. I ovdje se rađa naša budućnost – ”INVICTA DIGITAL”. Naši prvi zajednički ozbiljniji temelji, naše tako reći firme i INVICTA DIGITAL tima. Jer težimo ka tome da živimo od onoga što volimo. Napravili smo prvu kompilaciju repera na našoj digitalnoj platformi. Naše kocke su bačene, i priča se okreće – istakao je Radenko Kitić (Repilf), drugi osnivač promotivne platforme.

53853918_2073038082732801_248521797182423040_n

– Ta naša perspektiva nam je dala izbor da se riješimo svakog pritiska okoline tako što sve izbacimo na papir i damo mu novi oblik ali drugačiji smisao – rekao je Simo Pozderović (Sima), jedan od izvođača na mixtape-u.

– Drago mi je što vidim da je napokon neko pružio priliku i prepoznao rad i trud mladih ljudi, kao što je to učinila INVICTA. Želim puno uspijeha svima koji su dio te priče – ističe Lima Princ, izvođač promotivne platforme iz Modriče.

Više informacija o digitalnog promotivnoj platformi Invicta Digital potražite na njihovom website-u: invictadigital.weebly.com

Promo

Tagovi: