Teslić: Za "Ponosnu karticu tri plus" prijavilo se 450 majki

U Tesliću se 450 majki sa troje i više djece prijavilo za korištenje "Ponosne kartice tri plus" sa kojom mogu da ostvare popust prilikom kupovine kod privrednih subjekata koji učestvuju u projektu "Ponosna kartica 2020 – cijena minus za tri plus".

Projektom je predviđeno da kartice glase na jednog od roditelja, staratelja ili nekog od ukućana, a uslov za dobijanje kartice je da je bar jedno od troje ili više djece maloljetno.

Iz Opštinske uprave Teslić su saopštili da su prije dva dana potpisani ugovori sa osam privrednika koji su prihvatili da učestvuju u projektu. Riječ je o prvoj grupi lokalnih privrednika.

Riječ je o "Kući ljepote", Auto školi "Darko", Stomatološkoj ordinaciji "Dr Sofrić", Auto-dijelovima "Dolić", Trgovačkom centru "Zlata", Zdravstvenoj ustanovi "Neo medika", knjižari i servis i prodaji računarske opreme "Limun" i "Dekor gradnja".

Kartice se mogu koristiti i kod preduzetnika koji su se prijavili u drugim gradovima i opštinama, a više podataka o preduzećima koja su odobrila popuste za majke sa troje i više djece nalazi se na android aplikaciji "Ponosna kartica", koja se može preuzeti sa "Gugl plej storu".

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević potpisao je 16. jula sporazum sa Fondacijom "Za život" na osnovu kojeg će porodice sa troje ili više djece iz ove lokalne zajednice prilikom kupovine moći da ostvaruju dodatne popuste uz ovu karticu.

Zainteresovani preduzetnici koji žele da se uključe u projekat mogu se javiti Fondaciji "Za život" elektronskom poštom /info@zazivot.com/, Opštinskoj upravi Teslić na brojeve telefona 053/411-552 i 065/792-176.

Tagovi: