Sljedeće sedmice smjena direktora Doma zdravlja u Tesliću

Sljedećeg petka biće održana prva redovna sjednica SO Teslić na kojoj bi trebao da bude smijenjen direktor Doma zdravlja Srđan Danilović (SNSD) umjesto koga bi trebao da bude imenovan Mladen Kovanušić (SDS).

Savo Kasapović (SPS) danas je na konstitutivnoj sjednici SO Teslić izabran za predsjednika SO sa 19 glasova ZA. Potrebna većina je 15 od 29 odbornika što znači da SDS ima komotnu većinu u Tesliću.

Za potpredsjednika SO Teslić izabran je Mehmed Dubravac (SDP), dok će zamjenik načelnika biti Milovan Stanković.

Izabrani su i vršioci dužnosti načelnika. Rade Lazić (SPS) je v.d. načelnika Odjeljenja za inspekcijeske poslove sa komunalnom policijom, Nikola Stokić (SDS) je dobio Odjeljenje za prostorno planiranje, a Borislav Tešić (SDS) Odjeljenje za privredu i poljoprivredu.

Deana Denjiz (SDS) biće na čelu Odjeljenja za finansije, dok će Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove voditi Said Ajanović (SDP).

Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu vodiće Duško Petrović (SPS), a Odjeljenje za društvene djelatnosti Slaven Jelić (SPS).

Izabrana je Komisija za izbor, imenovanja i mandatna pitanja koju čine Aleksandar Šakanović (SDS), Milan Kasapović (SDS), Dobrila Drinić Malić (SPS) Ramo Topovčić (SDA) i Luka Radonić (SNSD).

Sanja Đurđević (SPS) imenovana je za sekretara SO Teslić.

G. D.

Povezana vijest:

 

Tagovi: