Revolucija u Denveru - prave totalno novi tim oko Jokića!

Denver Nagetsi će naredne sezone izgledati mnogo drugačije.

Prvo su Nikoli Jokiću dali maksimalni ugovor, a onda su u Denver Nagetsima krenuli u totalnu rekonstrukciju tima. Nakon trejda u kome su dovedeni Iš Smit i Kentevijus Koldvel Poup tim iz Kolorada je nastavio da mijenja tim

Prvo je potpisan novi ugovor sa Dejvonom Ridom koji je nakon što je došao iz razvojne lige prošle godine uspio da se dokaže i da zasluži novu dvogodišnju saradnju. Osim krilnog igrača koji će ostati u Nagetsima dovedena su još dva pojačanja.

Jedno je iskusni centar Deandre Džordan koji je nekada bio Ol-Star centar, a sada je uglavnom rezerva i sada će potpisati minimalni ugovor sa timom Nikole Jokića. Džordan je dva puta bio u najboljoj defanzivnoj petorki lige i biće ozbiljno pojačanje. 

Ali najviše je navijače Denvera obradovao dolazak Brusa Brauna! Bek koji je prošle sezone nastupao za Bruklin Netse prosječno je bilježio 9 poena, 4,8 skokova i 2,1 asistenciju po meču i u Netsima je davao veliki doprinos sa klupe.

Sada je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 13.000,000 dolara i očekuje se da donese kvalitetan šut, što prošlogodišnja pojačanja poput Brina Forbsa nisu uspjela.

mondo.ba

 

Tagovi: