Raduljica odbio Partizan i Zvezdu zbog kampera

Iako se neko vrijeme pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali i Partizana, bivši reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica neće igrati košarku neko vrijeme jer ide da vozi kamper u Sjedinjenim Američkim Država.

On će predsetojeće jeseni da bude dio karavana u kojem će sa članovima “Yu grupe” da krstari kroz Americi. Član grupe Žika Jelić je rekao kakvu ulogu će da ima srpski košarkaš.

- Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sjećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dječak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako djelimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa - rekao je za Žika Jelić za "Nedeljnik".

Potom je iznio nekoliko detalja o ruti.

- Vozićemo po čuvenoj 'Ruti 66' o kojoj maštaju mnogi. To je put koji spaja dva kraja Amerike, a interesantan je jer su na njemu benzinske stanice i barovi netaknutog starog izgleda. Cijeli put će se snimati i gledaćete ga na televiziji - kazao je Jelić.

Raduljica je posljednjih pet sezona igrao u Kini za Žeđijang i Đangsu. U Zvezdi je bio u dva navrata i u Partizanu. Igrao je i za Milvoki i Minesotu u NBA ligi.

 

nezavisne.com

Tagovi: