Radonjić: Nije mi bilo lako da odem iz Zvezde

​Novi trener košarkaša Panatinaikosa Dejan Radonjić poručio je danas da mu nije bilo lako da napusti Crvenu zvezdu, prenio je Sport klub.

- Dragi zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor. Crvena zvezda je iznad svih nas, i sve što smo uradili za moja dva mandata uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan - poručio je Radonjić u poruci koju je preneo Sport klub

Crnogorski stručnjak, koji je najtrofejniji trener u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, poželio je bivšem klubu da nastavi da osvaja trofeje.

- Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha, a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti - izjavio je Radonjić.

Trener Panatinaikosa u dva mandata vodio je beogradske crveno-bele i sa njima osvojio po pet trofeja u Kupu Radivoja Koraća, Superligi Srbije i ABA ligi.

 

nezavisne.com

Tagovi: