Prijem za teslićke atletičare

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević upriličio je danas prijem za članove i rukovodstvo Atletskog kluba „Teslić B.B.“ povodom odličnih rezultata koje su postigli na takmičenjima širom regije u proteklom periodu, te im je uručio sportsku opremu, trenerke, kao doprinos poboljšanju uslova za rad.

Teslićki atletičari već dugi niz godina u kontinuitetu imaju odlične rezultate, kaže Miličević, te dodaje da je to potvrda kvalitetnog rada trenera kluba.

„Atletski klub je simbol jako kvalitetnog, pedagoškog i školskog rada trenera Ilije Ristića. Dugi niz godina ovaj klub je rasadnik mladih talentovanih sportista koji postižu ogromne rezultate i prezentuju opštinu Teslić. Ovo je bila prilika da čestitamo uspješno završenu takmičarsku sezonu sa ukupno 36 osvojenih pojedinačnih medalja. Što se tiče dijela finansiranja od strane opštine to je sve ispoštovano ali postoje vanredne potrebe ovog kluba i mi smo uvijek tu i u obavezi da im pomognemo" - rekao je Miličević.

Trener Atletskog kluba „Teslić B.B.“ Ilija Ristić istakao je da mu je drago što načelnik prati rezultate njegovog kluba i što im pruža podršku u radu.

Ristić dodaje da je za njega najznačajnije to što teslićki atletičari dižu svoje lične rekorde i postižu konstantno dobre rezultate. Očekuje da će u svom radu i dalje imati podršku Opštinske uprave Teslić.

Tagovi: