Posebna sjednica Narodne skupštine u utorak

 Kolegijum Narodne skupštine Repubilke Srpske odlučio je danas da će 33. posebna sjednica parlamenta započeti iduće sedmice, odmah po završetku 22. redovne, čiji je nastavak zakazan za utorak, 5. jula.

Na dnevnom redu ove sjednice naći će se Prijedlog zakona o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o platama zaposlenih u javnim službama Republike Srpske -  po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda Republike Srpske -  po hitnom postupku.

Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u Republici Srpskoj - po hitnom postupku.

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti kulture Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u organima uprave Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske - po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa Republike Srpske - po hitnom postupku i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2022. godinu.

Na dnevnom redu redovne sjednice se nalazi još devet tačaka.

nezavisne.com