Opštinski odbor Socijalističke partije podržao Škrebićevu kandidaturu

Opštinski odbor Socijalističke partije /SP/ Teslić podržao je kandidaturu predsjednika ovog odbora Dragutina Škrebića za načelnika opštine Teslić na predstojećim lokalnim izborima.

Potpredsjednik teslićkog SP-a Dobrila Drinić Malić rekla je teslićki SP podršku očekuje od koalicionog partnera SNSD-a, s obzirom na to da su tri puta podržali njihovog kandidata za načelnika Teslića, te što ove dvije stranke u okviru koalicije na republičkom nivou uspješno sarađuju.

Malićeva očekuje da će ispred "Pokreta za Teslić" kandidaturu Škrebića podržati veliki broj poslovne zajednice, viđenijih ljudi i građana koji su nezadovoljni trenutnom situacijom u Tesliću.

"Napredak i oporavak privrede je u fokusu političkog programa Škrebića", izjavila je Malićeva na današnjoj konferenciji za novinare i dodala da Škrebić iza sebe ima uspješan privredni, politički i društveni angažman na lokalnom i republičkom nivou.

Predsjednik teslićkog Aktiva mladih SP-a Duško Petrović ukazao je na potrebu da se u ovoj lokalnoj zajednici izvrše promjene kako bi se unaprijedio položaj mladih.

Sekretar Opštinskog odbora SP-a Teslić Slavko Delić rekao je da ova partija preduzima neophodne aktivnosti za predizbornu kampanju, te da je formiran lokalni Izborni štab na čijem čelu je Ognjen Lukić.