Milan Miličević: Očekujemo stabilnu skupštinsku većinu

Milan Miličević je i treći put pobijedio Dragana Bogdanića u trci za načelnika Teslića.

Miličević za mojteslic.info kaže da nije očekivao ubjedljivu pobjedu.

„Po prirodi sam oprezni optimista. Više oprezni, nego optimista. Treba samo raditi na stranačkoj infrastrukturi i na kontaktu sa ljudima i rezultati dođu na kraju. Prijatno sam iznenađen rezultatom, kao što sam bio iznenađen i 2012, 2016. i prošle godine. Hvala onima koji su podržali moju kandidaturu“, rekao je Miličević za naš portal.

On kaže kako je već sada izvjesno da će SDS u teslićkoj opštini imati stabilnu većinu. Na tome se, dodao je on, već uveliko radi.

„Nikada nije lako, pogotovo ne u Tesliću. I tu sam oprezan. Postoje realni izgledi da budemo stabilna većina. Imamo neke koncepte u glavi i ne samo da ćemo na tome raditi, nego već i radimo“, kazao je Miličević.

Miličević godinama nije imao podršku Skupštine opštine Teslić, jer je većinu imao teslićki SNSD. Sada će se to, dodao je on, promijeniti.

„Imamo čitav niz velikih i ozbiljnih projekata koji su već u realizaciji ili treba da se realizuju. Treba da ih otvorimo i nadam se da će se to desiti što prije. Do sada je to većina predvođena SNSD-om kočila, ali sada počinju razgovori s ozbiljnim ljudima“, istakao je Miličević.

G. D.