Lukač najavio nova hapšenja umiješanih u mafijašku likvidaciju

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač najavio je danas da uskoro slijede nova hapšenja u vezi sa ubistvom Damira Ostojića zvanog Šijan iz Banjaluke i pokušaja ubistva njegove supruge Sandre Jošić.

On nije želio da otkrije detalje, navodeći da su se kroz istragu otvorila saznanja, koja upućuju na direktnog “izvršioca krivičnog djela”.

– Dok ne bude podnesen izvještaj tužilaštvu, ne mogu da pričam detalje. Nadam se da ćemo u potpunosti rasvijetliti to krivično djelo, čak i same izvršioce – istakao je Lukač, piše Srpskainfo.

On je rekao i da MUP intenzivno sarađuje sa policijom Srbije na istrazi o ubistvu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića.

Lukač je naveo da su mnogi detalji u izvršenju tog brutalnog ubistva rasvijetljeni, ali da u ovom trenutku ne može da govori ko su nalogodavci, niti o motivima Krunićevog ubistva.

– Istraga u potpunosti nije završena i danas je privedeno lice koje se dovodi u vezu sa ovim slučajem. Takođe, pretreseno je više lokacija kako bi se prikupili materijalni dokazi s ciljem rasvjetljavanja ovog slučaja – naglasio je Lukač i dodao da se operativnim radom dolazi do nekih novih saznanja.