Inspektori i policija nemoćni pred odbornikom SNSD-a u Tesliću

Diskoteka „Lane“ u Tesliću, čiji je vlasnik otac odbornika SNSD-a u SO Teslić Marka Trivunovića Laneta, radila je 20. juna i poslije ponoći, ali do danas niko nije kažnjen zbog toga.

Opštinska inspekcija je utvrdila propuste, a načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove sa komunalnom policijom Goran Jović rekao je za IZVOR da su službenici ovog odjeljenja uradili inspekcijski nadzor u diskoteci „Lane“.

– Službenici su proveli zakonsku proceduru i ne mogu da kažem zvanično ništa više od toga – kazao je Jović za naš portal.

Inspektori su, saznaje IZVOR, 20. juna uočili da diskoteka „Lane“ radi u 23.30 časova iako je odlukom Republičkog štava za vanredne situacije naloženo da svi ugostiteljski objekti mogu da rade do 23 sata.

Četiri inspektora ušli su u „Lane“, ali ni radnici diskoteke, ni Trivunović nisu željeli da utišaju muziku na zahtjev inspektora. Sa inspektorima su bili i pripadnici Policijske stanice Teslić. Inspektor je, kaže sagovornik IZVORA, tražio da policajci isprazne diskoteku, ali su oni odgovorili da to ne mogu da urade.

Inspektori i policajci su u diskoteci ostali do 00:20 časova, ali ona ni tada nije ispraženjena, niti je muzika prestala. Oni su nakon toga napustili diskoteku koja je, kako kaže naš sagovornik, nastavila sa radom. U tom trenutku u „Lanetu“ je bilo više od 50 gostiju.

Ipak, kazne do danas – nema. Trivunović na naše pozive i poruke nije odgovarao.

U decembru 2012. godine u svojoj diskoteci je, kako su pisali mediji, mlatio koga je stigao! Mnogi gosti su te noći razbijenih noseva i nagnječenih rebara morali da potraže pomoć u teslićkom Domu zdravlja. Trivunović je tada bio bez komentara.

U septembru 2016. godine Trivunović je pred početak predizbornog skupa Opštinskog odbora SNSD-a u teslićkom naselju Blatnica uništavai stranačka obilježja SNSD-a i prijetio aktivistima ove stranke zbog čega je došlo do međusobnog naguravanja. 

Tagovi: