Bik se odlično osjeća, Djevici je potreban odmor

OVAN

Rješavate probleme koji su nastali tuđom krivicom i nije vam drago zbog toga. Moguće je da imate udvarača koji je veoma uporan ali se vama njegov pristup ipak ne dopada ni malo. Prijala bi vam meditacija.

 

BIK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspjeti da ostvarite pozitivna razrješenja na ovom planu. Pred vama su lijepe promjene na ovom polju. Sa voljenom osobom ćete imati solidno slaganje. Odlično se osjećate u svojoj koži!

 

BLIZANCI

Izuzetno povoljan dan za poslovne promjene je pred vama. Možete da očekujete pokretanje novih aktivnosti. Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom koja vam pokazuje da je prema vama iskrena. Nemate probleme sa zdravljem.

 

RAK

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje isplatiće vam se. Možete da očekujete pokretanje nove saradnje. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa kojom flertujete već neko vrijeme. Puni ste energije!

 

LAV

Dolazi vam poboljšanje kada je u pitanju polje finansija. Zadovoljni ste okolnostima na poslovnom planu. Dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo i nadate se da ćete uskoro ući u vezu. Poboljšanje na polju zdravlja.

 

DJEVICA

Imate priliku da pokažete koliko ste posvećeni poslu i koliko vam je važno da u ovom smislu napredujete. Prepuštate se svojim osjećanjima i uživate u lijepim trenucima sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

 

VAGA

Bićete sasvim rasterećeni danas. Možete da očekujete da ćete uspjeti da se odmorite od posla. Moguće je da odnos sa vašim partnerom nije baš najbolji i da vam je krivo zbog toga. Prijaće vam da unosite više vode.

 

ŠKORPIJA

Riješili ste da svoje poslove držite u tajnosti i da sakrijete neke bitne informacije od ostalih. Moguće je da odnos sa voljenom osobom ulazi u fazu zahlađenja, a to vam se ni malo ne dopada. Potreban vam je odmor.

 

STRIJELAC

Moguće je da niste dobro organizovani i da vam je jako teško da sve obaveze koje imate ostvarite u jednom danu. Partner nema dovoljno povjerenja u vas, svađe postaju preveliko opterećenje. Alergijske reakcije.

 

JARAC

Ako želite da vas drugi poštuju, pokažite i vi poštovanje ka njima. Važno je da budete otvoreni ka novim mogućnostima. Ne prija vam ljubomora i posesivnost koju pokazuje vaš partner. Poradite na boljoj ishrani.

 

VODOLIJA

Moguće je da vam nove prilike izmiču i da vas prati loša sreća. Ni sami ne znate zašto je to tako. nIako ste mnogo griješili u prošlosti voljena osoba je i dalje uz vas. Vaš odnos bi mogao da se mijenja na bolje. Vodite računa o sinusima.

 

RIBE

Imate jako velike planove za nova ulaganja a ni sami niste sigurni da li ćete uspjeti sve to da realizujete. Partner vas voli ali ima preveliku potrebu za kontrolom što vam se ni malo ne dopada. Pazite na štitnu žlijezdu.

Tagovi: